Veilig betalen – JOSH V

Bij JOSH V winkel je veilig en betrouwbaar. Dit wordt onder andere gewaarborgd door Thuiswinkel. Jouw bestelling kan worden afgerond via de volgende betaalmethodes:

✓ iDEAL

De betaalmethode iDeal is voor iedereen in Nederland gratis beschikbaar. Via deze betaalmethode rekenen jij de bestelling ter plekke af binnen de vertrouwde internetomgeving van jouw bank. Het aankoopbedrag wordt direct van je bankrekening afgeschreven en de bestelling wordt meteen goedgekeurd.

✓ MASTERCARD/ VISA/AMERICAN EXPRESS/DINERS CLUB INTERNATIONAL/DISCOVER

Door in de betaalstraat voor een creditcard optie te kiezen, kun je de betaling van jouw bestelling nog even uitstellen. Kies bij het afrekenen van jouw bestelling voor de creditcardmaatschappij waar jij bij aangesloten zit. Volg vervolgens de stappen in de vertrouwde internetomgeving van de desbetreffende creditcardmaatschappij. Jouw bestelling wordt hierna direct goedgekeurd. Betalen met een creditcard is bij JOSH V geheel kosteloos.

✓ PAYPAL

PayPal is een handige methode om bestelling snel en kosteloos af te ronden in zowel binnen- als buitenland. Het enige waar jij over hoeft te beschikken is een geldig PayPal account met een gekoppelde betaalkaart. Volg de stappen in de vertrouwde omgeving van PayPal. De bestelling wordt na de betaling direct doorgezet.

✓ KLARNA

Via Klarna kun je een bestelling veilig achteraf betalen. Deze betaalmethode kost €1,95 en is beschikbaar voor klanten van 18 jaar en ouder. Klarna geeft jou de mogelijkheid de bestelling binnen 14 dagen te beoordelen, te betalen of te retourneren.

Je kunt in de betaalstraat kiezen voor de optie Klarna, waarna je enkele gegevens in moet vullen. Na het invoeren van deze gegevens wordt er een autorisatie controle uitgevoerd. Met deze controle wordt jouw bestelling gekeurd. Als jouw bestelling goedgekeurd wordt, ontvang je een factuur van Klarna. Hierin staat alle betaalinformatie.

Wil je meer informatie omtrent Klarna, klik dan hier -> Klarna.

✓ FASHIONCHEQUE

Je kunt je order (deels) met een fashioncheque betalen. Per 1 juli 2020 is de Europese anti-witwasrichtlijn AMLD5 in de Nederlandse wetgeving opgenomen. De invoering hiervan heeft gevolgen voor het online betalen met een fashioncheque. Je kunt online maximaal €50 betalen met fashioncheque. Het restant kan worden voldaan met iDeal, creditcard of Klarna. Meer informatie over fashioncheque kun je vinden op fashioncheque.com